Hirdetés

Hogyan emuláljuk az Androidot Windowson?



|

A Genymotion teljes értékű emulációt biztosít Windowson.

Hirdetés

Amikor valaki elkezd alkalmazásokat tesztelni és fejleszteni egy bizonyos platformon, akkor gyakorlatilag elengedhetetlenné válik egy idő után egy emulátor használata, amely biztosítja a megfelelő környezetet. Ha Androidról van szó, számos lehetőségünk van: a hivatalos Android emulátor mellett ott van például a jól ismert Bluestacks App Player. Ez utóbbi hiába futtatja jól az appokat PC-n, funkciókban korlátozott, a másik megoldás pedig lassú. 

Hirdetés

A még jobb alternatíva így a Genymotion lehet, amely teljes értékű androidos emulációt ígér Windowson. A hardveres szenzorokat is figyelni képes program VirtualBoxon keresztül hozza létre a robotos környezetet a gépünkön, legyen az windowsos, linuxos vagy maces. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.