Hirdetés

Hogyan érjük el bármelyik platformról a jelszavainkat?



|

A Keeper asztali gépeken és okostelefonokon is könnyen kezelhető.

Hirdetés

Sajnos a legtöbben a mai napig gyenge jelszavakat használnak, sőt, még rosszabb, hogy általában ugyanazokat adják meg a különböző weboldalaknál, fiókoknál. Természetesen ez érthető, elvégre minél hosszabb és bonyolultabb egy jelszó, annál nehezebb megjegyezni, és senkinek sincs kedve egy tucat összetett kódot mindig észben tartani. 

Hirdetés

Szerencsére ma már sok kiváló jelszókezelőből lehet választani, amelyek biztonságban eltárolják az adatainkat az egyes fiókjainkhoz. A Keeper is egy ilyen alkalmazás, ráadásul a jobbak közül: nem csak offline érhetőek el az adataink, de a titkosított adatbázist a felhőbe szinkronizálva Windows, OS X, Linux, iOS és Android rendszerek alatt egyaránt használhatjuk a programot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.