Hirdetés

Hogyan értesüljünk a Registry módosításairól?



|

A DiffView megmondja, mi változott a gépünkön az utóbbi percekben.

Hirdetés

A DiffView egy olyan alkalmazás, amellyel a Windows háttérben lezajló változásait követhetjük figyelemmel. Egészen pontosan arra ad lehetőséget, hogy megtudjuk, az utóbbi időben milyen változtatások történtek az egyes fájlokon és a regisztrációs adatbázis elemein. 

A program segítségével azt is remekül nyomon tudjuk követni, miként hat a rendszerre egy-egy alkalmazás eltávolítása, vagy ki mit csinált a PC-nken, amíg távol voltunk. A Registry tekintetében a DiffView megmutatja a módosított kulcsokat és a megváltoztatott értékeket, de a kijelölt mappáink dokumentumairól is kérhetünk hasonló kilistázást. 

 

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.