Hirdetés

Hogyan értesüljünk az alkalmazásaink elindításáról?



|

Ha nem akarjuk, hogy a gyerekek egész nap a gépen játsszanak, a Process Notifier segítő kezet nyújt.

Hirdetés

Ha aggódtunk már amiatt, hogy mi történik a gépünkön a távollétünkben, avagy egyszerűen csak nem szeretnénk, hogy a gyerekek egész nap játsszanak, akkor a Process Notifier segítő kezet nyújt. Az alkalmazás lényege, hogy szemmel tartja a folyamatokat a gépünkön, majd értesít minket e-mailben, ha egy alkalmazás, mint például a Chrome vagy a Firefox elindul vagy leáll.

Az eszköz figyeli a kiválasztott folyamatokat abban az időintervallumban, amit megadunk - ez 10 perctől egész napig is terjedhet. Ez nagyon jól jöhet, ha egy megosztott gépen kell dolgoznunk, és szeretnénk nyomon követni a többiek aktivitását, amíg nem vagyunk a közelben. A Process Notifier ide kattintva érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.