Hirdetés

Hogyan exportáljuk az Outlook névjegyzékét?



|

Az OutlookAddressBookView gyorsan beszerzi bármelyik Outlook névjegyzékét.

Hirdetés

A Nirsoft OutlookAddressBookView nevű alkalmazása képes gyorsan megjeleníteni bármelyik Outlook verzió névjegyzékét. Ezt követően azonnal exportálhatjuk a listát XML, CSV és HTML fájlokba is. Az alkalmazás működéséhez az Outlookot még csak el sem kell indítani. Az IMAP mellett a Microsoft Exchange-et is támogatja a program.

 

A telepítést nem igénylő, hordozható szoftverben ha valakinek minden adatára kíváncsiak vagyunk, csupán egy duplakattintást kell elvégeznünk. Alapesetben az alapértelmezett Outlook-profilt használja a program, így más esetben az opciók közt ezt be kell állítanunk. Az OutlookAddressBookView az alábbi hivatkozáson keresztül érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.