Hirdetés

Hogyan fényképezzünk fütyülve?



|

A Whistle Camera - Selfie & More kioldója a mi fütyülésünk.

Hirdetés

Amikor egy okostelefonnal fényképezni akarunk, akkor mindezt vagy a képernyőn elhelyezkedő kioldóval tehetjük meg, vagy valamelyik hangerőgombot megnyomva. Mindez sokszor - főleg phabletek esetében - problémás, ugyanis az ujjaink mozgatásával vagy elvesztjük a fókuszt, vagy egyszerűen nem tudjuk olyan stabilan tartani a készüléket, hogy a kép éles maradjon. A legbiztosabb eredményt akkor érjük el, ha mindkét kezünkkel fogjuk az eszközt. 

Hirdetés

Ebben segít Android platformon a Whistle Camera – Selfie & More nevű app, aminek a különlegessége, hogy a kioldója a mi fütyülésünk is lehet. Nekünk csupán be kell állítanunk egy visszaszámlálót, amit a fütyülésünk aktivál, a fotónk pedig egyből elkészül, méghozzá úgy, hogy a telefont két biztos kézzel foghatjuk a szebb eredmény érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.