Hirdetés

Hogyan férjünk a gépünk tartalmához Androidról?



|

Az AirStream lehetővé teszi a weben keresztüli távoli elérést.

Hirdetés

Ma már megszámlálhatatlanul sok szolgáltatásból választhatunk, ami arra szakosodott, hogy bárhonnan segítsen hozzáférni a dokumentumainkhoz. Természetesen a legegyszerűbb a felhőbe feltenni ezeket, majd egy okostelefonos appot használni. Nem mindenki szereti persze ez a megoldást adatbiztonsági okokból, vagy csak azért, mert nem elég nagy / drága a tárhely. 

Hirdetés

Ha jobb ötletnek tűnik a fájlok tárolása a saját gépünkön, de mindenképp el akarjuk azokat érni interneten keresztül máshonnan is, akkor próbáljuk ki az AirStreamet. A program nem csak zenékhez és fotókhoz enged hozzáférést, hanem az összes fájlunkhoz. Az androidos app mellett szükségünk lesz egy asztali szerveralkalmazásra is, amivel teljes hozzáférést engedhetünk a windowsos, maces vagy linuxos PC-nkhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.