Hirdetés

Hogyan férjünk gyorsabban hozzá egy pendrive-hoz?



|

A USB Extension hasznos kiegészítő lehet minden Windows rendszerhez.

Hirdetés

A hasznos kis segédprogramokból sosem elég windowsos környezetben - a USB Extension számos felesleges kattintástól megkímél minket, ha mi is úgy akarjuk. Az alkalmazást arra tervezték, hogy amikor egy külső meghajtót csatlakoztatunk a gépünkhöz, akkor az felismerje azt, majd automatikusan egy parancsikont készítsen hozzá az Asztalra. 

Az ikonnak hála nem kell többé az Intézőbe lépnünk, majd a külső HDD-t, hálózati, optikai meghajtót vagy pendrive-ot kiválasztani. A felesleges klikkelgetések helyett a csatlakoztatás után csupán az asztali ikonra kell egyszer rányomnunk, és máris látjuk a tartalmakat - az eltávolításkor pedig az ikon is automatikusan eltűnik az Asztalról. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.