Hirdetés

Hogyan figyeljük egyszerre több Gmail-fiókunkat?



|

A Mail Notifier több fiók beérkező leveleiről is tud értesíteni minket.

Hirdetés

A Mail Notifier egy olyan hasznos segédprogram, amely a Gmail beérkező leveleit képes figyelni, és értesíteni minket, ha szükséges. Az alkalmazás különlegessége, hogy eltérően a riválisoktól, egyszerre több fiókot is képes figyelni, így felettébb hasznos lehet, ha például különbözőeket használunk a munkánk és a privát levelezésünk számára.

 

A csupán néhány perces beállítást igénylő első indítás után a Mail Notifier a megadott fiókot figyeli, és amint új levelet észlel, a Windows Asztalán értesít erről minket. A program értesítési területre kerülő ikonján jobb egérgombot nyomva a "Check Mail" paranccsal egyből a Gmail-fiókunkra ugrik a böngészőnk. A Mail Notifier itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.