Hirdetés

Hogyan figyeljünk a merevlemezünk egészségére?



|

A HDDExpert az egyik lehetőség a S.M.A.R.T. adatok figyelésére.

Hirdetés

Amikor adattárolásról van szó, akkor fő a biztonság és az adataink épsége. A gyártók legnagyobb erőfeszítései ellenére a HDD-k halálozása vagy meghibásodása egy idő után elkerülhetetlennek tűnik. Az adatvesztést elkerülendő jobb időben reagálni. 

Hirdetés

A kockázatok minimalizálása érdekében nagyon ajánlott egy olyan program használata, amely a merevlemezeket a S.M.A.R.T. adatok alapján monitorozza, és értesít minket, ha az adattároló teljesítményével valamilyen hiba adódik. Az egyik remek alternatíva a HDDExpert, amely aktívan figyeli ezeket az értékeket, és mindig tájékoztat arról, milyen egészségi állapotnak örvend a merevlemezünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.