Hirdetés

Hogyan fizessünk biztonságosan a böngészőnkből?



|

A Bitdefender Safepay mindent megtesz a pénzünk biztonságáért.

Hirdetés

A böngészőpiac két nagyágyúja továbbra is a Google Chrome és a Mozilla Firefox. Az Internet Explorer bár a piaci részesedését tekintve óriási, még a legújabb változata is elmarad a két rivális mögött. Nem csak ilyen, általános célú böngészők vannak ugyanakkor a piacon, hiszen találunk olyanokat is, amelyek kifejezetten egy konkrét célra fókuszálnak

Ilyen a Bitdefender Safepay is, amely egy teljes képernyőn futtatható, izolált környezetbe ágyazott megoldás. A segítségével az elektronikus kereskedelem, az online bankolás és a webes vásárlás biztonságos keretek között folytatható, a sandboxban való futásnak köszönhetően ugyanis ki van zárva, hogy adathalászat vagy követés áldozatává váljunk. A program még virtuális billentyűzettel is segít a keyloggerek ellen. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.