Hirdetés

Hogyan futtassuk programjainkat zárt, biztonságos környezetben?



|

A BufferZone Pro a Sandboxie-hoz hasonló biztonsági szoftver.

Hirdetés

Az úgynevezett sandboxing egy nagyon hatékony megoldás PC-n a malware-támadások és az online fenyegetések kivédésében. Ennek jegyében készült a Sandboxie és az Avast Sandbox szolgáltatása is, amelyek egy izolált munkakörnyezetet teremtenek, elzárva a rendszerünktől. Ezt teszi a BufferZone Pro is, amely automatikusan elkülöníti a gyakran használt programjainkat, főleg azokat, amelyeket könnyebben érhet külső támadás.

 

A webböngészőket, Skype-ot, P2P-alkalmazásokat, üzenetküldőket automatikusan felismeri, és egy piros ablakban, virtuális környezetben futtatja. Természetesen arra is lehetőség van, hogy az úgynevezett Bufferzone elől elrejtsük a fontos fájljainkat és mappáinkat, így teljesen elzárva a virtuális környezet ezekhez való hozzáférését. A BufferZone Pro itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.