Hirdetés

Hogyan futtassunk sandbox-ba ágyazott programokat virtuálisan?



|

A Spoon egy webes alkalmazás, amely zárt virtuális környezetben futtatja a programokat.

Hirdetés

A túl sok telepített program nem csak a háttérben futó folyamatok számát többszörözi meg, de értékes memóriát is fogyaszt, ami kihatással van a gépünk teljesítményére. A virtuális környezetben való alkalmazásfuttatással nem csak ezeket kerülhetjük el, de a biztonságot is növelhetjük, hiszen az ott futó programok nem férnek a rendszerünkhöz.

A Spoon egy olyan webes alkalmazás, amely erre a filozófiára épít, és egy sandbox-ba ágyazott környezetben képes futtatni a különféle programokat. A Spoon számos kategóriában kínál szoftvereket, így böngészőket, játékokos, multimédiás programokat és közösségi szoftvereket is. Ahelyett, hogy ezeket letöltenénk és telepítenénk, csupán a webről kell futtatnunk, mégis olyan, mintha nálunk lenne telepítve. Külön extra, hogy a javás és .NET-es eszközök is futtathatóak, ezek megléte nélkül. Az ingyenes Spoon-ra itt lehet regisztrálni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.