Hirdetés

Hogyan gyorsítsuk meg a gépünk bootolását?



|

Az Argus Boot Accelerator késlelteti az egyes programok betöltését.

Hirdetés

Sok program és driver működik úgy, hogy a Windows indításakor automatikusan betölt - némelyikről sokszor nem is tudunk. Természetesen mindez plusz erőforrást igényel, ami miatt megnő a Windows teljes betöltésének az időtartama (persze ha SSD-t használunk, ilyen probléma nincs). Sokkal gyorsabban lesz üzemkész azonban a rendszer, ha néhány kevésbé fontos alkalmazás betöltését kikapcsoljuk vagy késleltetjük. Erre alkalmas az Argus Boot Accelerator.

 

Telepítés után komplett listát kapunk a programokról és a szolgáltatásokról, amelyek automatikusan indulnak el a Windows-zal. Az alkalmazás ingyenes változata sajnos a szolgáltatásokat nem kezeli, ám a programok korlátozásával is érhetünk el eredményt. A késleltetési idő és a processzor terhelése mellett a betöltések sorrendjét is beállíthatjuk. Az Argus Boot Accelerator itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.