Hirdetés

Hogyan gyorsítsunk a Firefox válaszidején?



|

A Suspend Background Tabs igyekszik kímélni a processzorunkat.

Hirdetés

Nagyon gyakori a felhasználók körében, hogy sok oldalt nyitnak meg. Azonban amikor a megnyitott fülek száma már túl soknak mutatkozik a Firefox böngésző számára, akkor az kevésbé gyorsan reagál és a teljesítménye is csökken. A háttérben megnyitott oldalak műveleteket is végrehajthatnak, adatforgalmat generálhatnak vagy éppen memóriát fogyaszthatnak.

 

Az igen népszerű AdBlockPlus fejlesztője által készített Suspend Background Tabs feladata, hogy alvó módba kapcsolja a háttérben lévő oldalakat, így kímélve a gépünk erőforrásait. Amint valamelyikre rákattintunk, az ismét aktívvá válik. A kiegészítő a letöltéseket indító és flash videókat lejátszó oldalakkal egyelőre nem tud mit kezdeni. Letöltés itt lehetséges.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.