Hirdetés

Hogyan gyorsítsuk fel nagyon a YouTube-ot?



|

A parancssor használatával felturbózható a videomegosztó tartalmainak betöltési ideje.

Hirdetés

Vigyázat! - A következő tippet mindenki kizárólag a saját felelősségére alkalmazza!

Egyes esetekben látszólag ok nélkül, de a YouTube elképesztően lassú is lehet a videók betöltésekor. Amennyiben ezen szeretnénk jelentős mértékben javítani, akkor mindössze a parancssorra és egy parancsra lesz szükségünk.

Indítsuk el rendszergazdai jogokkal a Parancssort, majd másoljuk be a következőt: 

netsh advfirewall firewall add rule name="YouTubePerformanceHack" dir=in action=block remoteip=173.194.55.0/24,206.111.0.0/16 enable=yes

Az Enter lenyomását követően egy "Ok." visszajelzést kapunk. Most menjünk a YouTube-ra, és töltsünk be egy videót. Ha minden jól ment, akkor jelentős mértékben javult a tartalmak betöltési sebessége. 


Hogyan működik? Egyes internetszolgáltatók lelassítják az olyan letöltéseket, amelyek gyorsítótárba mentett videókat kínáló szerverekről érkeznek (így a YouTube esetében is). A parancs futtatása kényszeríti a YouTube szervereit, hogy a videót közvetlenül nekünk küldje, kikerülve a gyorsítótárat, és a szolgáltató lassítását. 

Gond van? Mivel a parancs számos Google-höz tartozó IP-t blokkol, ezért problémák adódhatnak néhány weboldal meglátogatásakor. Ha ilyen hiba merül fel, a hacket egyszerűen visszacsinálhatjuk a következő paranccsal:

netsh advfirewall firewall delete rule name="YouTubePerformanceHack"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.