Hirdetés

Hogyan győződjünk meg merevlemezünk épségéről?



|

A célra számos alkalmazás képes, a legújabb ilyen program a HDDlife.

Hirdetés

Bár a merevlemezek egyre olcsóbbak, az adatvesztés, mint kockázati tényező, ma sem elfogadható. A fontos adatok mentése mellett a merevlemezek monitorozása sem árthat, amire számos alkalmazás létezik - például az Acronis Drive Monitor vagy a CrystalDiskInfo. A legújabb ilyen az ingyenes HDDlife.

 

A szoftver a S.M.A.R.T-adatok segítségével képes megállapítani egy HDD állapotát, illetve figyelmeztetni az esetleges problémákra. A HDDlife az IDE, SATA, SCSI és külső USB-s eszközökkel is használható. Telepítés esetén 15 napig a "pro" változat működik, az alkalmazás utána vált vissza az ingyenes verzióra. A HDDlife innen tölthető le.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.