Hirdetés

Hogyan gyűjtsük be a vezeték nélküli hálózatok adatait?



|

A Wifi Collector komplett jelentést tud készíteni Android rendszeren.

Hirdetés

A kiváló windowsos segédprogramjairól ismert Nirsoft első androidos appja a Wifi Collector volt, amely lehetőséget ad a robotos készülékek tulajdonosainak arra, hogy begyűjtsenek minden adatot a különböző vezeték nélküli hálózatokról. Ezen felül a készülék GPS-ével pontos helyzetet is tudunk rögzíteni a jelentésbe, amit többek között HTML-be is exportálhatunk. 

Hirdetés

Az app valós időben rögzíti az adatokat a hálózatokról, úgymint azok neve, MAC-címe, a hardver gyártója, a jel erőssége, a csatorna száma és frekvenciája, a biztonság típusa és a pontos koordináták. Az adatokat még KML fájlba is menthetjük, így később a Google Earth-ön tudjuk megtekinti a vizsgált hálózatok helyzetét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.