Hirdetés

Hogyan hallgassunk időjáráshoz illő zenét?



|

A Smart Music a mi hangulatunkhoz is képes igazodni zenehallgatás közben.

Hirdetés

Minden ember más zenei ízléssel rendelkezik, sokan pedig attól függően is váltogatnak a műfajok és stílusok között, hogy éppen milyen a hangulatuk. Általában nem hallgatjuk ugyanazt vezetéskor, mint elalvás előtt. A hangulathoz igazított zenékhez általában előre gyártott lejátszási listákra van szükség.

Túl nagy zenei mappa esetén fáradtságos lehet egyenként elkészíteni ezeket, azonban véletlenszerű lejátszáskor előfordulhat, hogy számunkra lehangoló nótát hallunk. Több webes szolgáltatás és okostelefonos app is van, ami helyettünk készít lejátszási listát. A Smart Music Windows 8-ra készült, és pontosan ezt csinálja. Itt beszerezhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.