Hirdetés

Hogyan használjuk a Comodo Cleaning Essentials biztonsági szoftvert telepítés nélkül?



|

Az egyszerűen használható alkalmazás képes azonosítani és eltávolítani a nemkívánatos kártevőket.

Hirdetés

A Comodo Cleaning Essentials egy olyan biztonsági szoftver, amely segít a felhasználóknak azonosítani, majd eltávolítani a nemkívánatos kártevőket. Az úgynevezett "KillSwitch" egy fejlett rendszerfelügyelő eszköz, amely figyel és megállít bármilyen nem biztonságosnak tekintett folyamatot. A "Malware scanner" képes vírusok, rootkitek, fertőzött registry-kulcsok és rejtett fájlok eltávolítására is.

 

A CCE egy olyan könnyűsúlyú alkalmazás, amely nem igényel telepítést, és bármilyen adathordozóról közvetlenül futtatható, így például egy pendrive-ról vagy CD-ről, DVD-ről is. A szoftver 32 és 64 bites rendszerekre, Windows XP, Vista és 7 alá egyaránt elérhető az alábbi linken.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.