Hirdetés

Hogyan használjuk a Google+-t az Asztalról, böngésző nélkül?



|

A GClient egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a szolgáltatás használatát közvetlenül az Asztalról.

Hirdetés

A Google+ bár továbbra is meghívásos alapon működik, azonban valószínűleg senkinek sem kell már bemutatni a Google közösségi oldalát. Ha Önnek már van Google+-felnasználóneve, akkor minden bizonnyal érdekli majd az alábbi alkalmazás, melynek segítségével a Windows-t használók közvetlenül az Asztalról, böngésző nélkül is elérhetik a Google+-t.

 

A GClient nevű program elindításához egy kódra van szükségünk, amelyet e-mail címünk megadása után kapunk meg a fejlesztőtől. Ezt követően böngésző nélkül, az Asztalról érhetjük el a Google+-t. A GClient beépült a Tálca értesítési területére, ahol minden eseményt jelez, az ikonjára kattintva pedig megnyílik. Lehetőség van üzenetek megosztására is. A GClient képes az összes legfőbb funkció biztosítására, böngésző nélkül. Letöltés itt. Használatához .NET Framwork 4.0 szükséges.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.