Hirdetés

Hogyan használjuk az új Akrapovic Morsus, Fruit Ninja és Nordic Landscapes témákat Windows 7 alatt?



|

A Microsoft egyenesen három új témacsomaggal örvendezteti meg felhasználóit.

Hirdetés

A Microsoft egyenesen három új témacsomaggal örvendezteti meg felhasználóit, amelyek az alábbi pontokban szabadon letölthetőek. A csomag közvetlen linkjét közöljük, így csupán annyi a dolgunk, hogy letöltjük, majd duplán rákattintunk. A rendszer ezután telepíti és beállítja a megnyitott témacsomagot.

 

Akrapovic Morsus

Egy olyan látásmódot varázsolhatunk az Asztalra, melynek középpontjában a titán, a rozsdamentes acél, a szénszál áll: a Morsus egy felsőkategóriás motor a szlovén Igor Akrapovic versenyző által alapított gyártócégtől.

Letöltés

 

 

 

 

Fruit Ninja

Az okostelefonokon gyakorlatilag függőséget okozó, letehetetlen játék mostantól egy ingyenes téma keretében az Asztalunkat is díszítheti Windows 7 alatt.

Letöltés

 

 

 

 

Nordic Landscapes

Lélegzetelállító tájak, északi hátterek, óceán melletti sziklák, hegyi látképek, alpesi tavak és folyók színesítik az északi országok tájairól összegyűjtött szemet gyönyörködtető témacsomag tartalmát.

Letöltés

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.