Hirdetés

Hogyan használjuk az új Beach Sunsets témát Windows 7 alatt?



|

15 új, gyönyörű háttérkép került a Microsoft legfrissebb témacsomagjába, a legkülönbözőbb partokon látott naplementékről.

Hirdetés

A Microsoft legújabb témacsomagja a Beach Sunsets, ami 15 gyönyörű háttérképet tartalmaz a legkülönbözőbb partokon látott naplementékről. A Josh Sommers által készített fotók Dillon Beach, Maui, Kalifornia és Hawaii színeit hozzák el a képernyőre, többek között. Természetesen minden esetben nagyfelbontású és lenyűgöző szépségű hátterekről van szó.

 

A csomag közvetlen linken is elérhető, így csupán annyi a dolgunk, hogy letöltjük, majd duplán rákattintunk. A rendszer ezután telepíti és beállítja a megnyitott témacsomagot. Letöltés ezen a linken keresztül.

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.