Hirdetés

Hogyan használjuk az új Beautiful Birds és Echoes of the Past témákat Windows 7 alatt?



|

Két új témacsomaggal örvendeztette meg a Microsoft a Windows 7 felhasználóit.

Hirdetés

Két új témacsomaggal örvendeztette meg a Microsoft a Windows 7 felhasználóit. Az első a Beautiful Birds, amely összesen 17 gyönyörű háttérképet tartalmaz szemet gyönyörködtető madarakról, mint például hattyúk, flamingók, pávák vagy különböző egzotikus madarak.

 

Az Echoes of the Past az időben visszafelé megy, 16 hátteret kínál, amelyek antik szépségekről készültek, az európai iparosodás korából. A témacsomagok közvetlen linken is elérhetőek, így csupán annyi a dolgunk, hogy letöltjük, majd duplán rákattintunk. A rendszer ezután telepíti és beállítja a megnyitott témacsomagot. A Beautiful Birds témáért ide kell kattintani, míg az Echoes of the Past csomagért erre a linkre.

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.