Hirdetés

Hogyan használjuk egy évig ingyen a Comodo Internet Security Pro 2011-et?



|

A Comodo a biztonsági programcsomag teljes verzióját ingyen kínálja, egy évig használható licenccel.

Hirdetés

A Comodo Internet Security Pro 2011 egy olyan többrétegű biztonsági alkalmazás, amely véd a vírusok, spyware-ök, malware-ök, rootkitek ellen, képes kiiktatni az úgynevezett botokat, védi a kritikus rendszerfájlokat. Emellett az ismeretlen fájlokat egy izolált környezetben futtatja, így azokat elzárja a károkozás lehetőségétől. A csomagban emellett tűzfal is működik.

 

A Windows XP SP2, Vista és 7 operációs rendszereket 32 és 64 biten egyaránt támogató Comodo Internet Security Pro 2011 ára egy évre 50 dollár lenne, azonban egy promóciós program keretében a Comodo most teljesen ingyen kínálja a biztonsági programcsomagot a felhasználók számára. Ellentétben a reklámcélú változatokkal, ezúttal egy teljes, minden funkcióval felvértezett változatról van szó, amelyhez egy évig érvényes licenc jár. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.