Hirdetés

Hogyan használjuk ki a gépünk üresjáratait?



|

A Watch 4 Idle azonnal munkába áll, mikor a gépünknek nincsen mit csinálni.

Hirdetés

Rengeteg alkalmazás létezik, amelyek akkor lépnek akcióba, ha például egy letöltés vagy egy feladat lefutott, vagy valamilyen egyéb, általunk megadott kritérium teljesül. Egy ilyen akkor jöhet jól, ha a letöltés után mondjuk kikapcsolnánk a gépünket, vagy akkor tennénk ezt, ha egy alkalmazás már nem fut. 

Watch 4 Idle is egy ilyen, automatizált alkalmazás. A program figyeli a gépünket, és ha az üresjáratban van, akkor a tétlenség helyett az általunk előre megadott feladatokat kezdi el lefuttatni. Ezek között ott van a kikapcsolás, az újraindítás, a kijelentkezés vagy egy adott program futtatása. A telepítéskor nem árt figyeli a Deltra Toolbar szponzorprogramra: a kéretlen plusz mellől ne felejtsük el kivenni a pipát az installáláskor. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.