Hirdetés

Hogyan használjuk Windows 7 alatt az androidos alkalmazásainkat?



|

A BlueStacks App Player szinkronizálni is képes a változtatásokat az androidos eszközünkkel.

Hirdetés

Az androidos alkalmazások futtatására már Windows 7 alól is lehetőségünk nyílik, hála az ingyenes BlueStacks App Playernek. Az alkalmazás nem csak egy emulátor: a segítségével feltelepíthetjük gépünkre az androidos programokat, majd szinkronizálhatjuk is azokat az androidos készülékünkkel.

 

A BlueStacks Cloud Connect szolgáltatás lehetővé teszi a vezeték nélküli szinkronizációt is. Az érintőképernyő hiányában egeret és billentyűzetet használhatunk a betöltött programokban, amelyeket ablakban és teljes képernyőn egyaránt futtathatunk. A segédprogram használatához telepítés után helyezzük ki az Asztalra a BlueStacks minialkalmazást. A BlueStacks App Player letölthető az alábbi linken.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.