Hirdetés

Hogyan használjunk állandó elemeket a vágólapon?



|

Az ArsClip szinte minden funkciót felkínál, amire egy vágólapnál szükség lehet.

Hirdetés

Az ArsClip egy olyan hordozható alkalmazás, amely Windows alatt rögzíti a vágólapra került elemeket, illetve egyszerre akár többet - és nem csak szöveges elemeket - is tud tárolni. A beillesztés egy billentyűkombináción keresztül elérhető felugró ablakból vagy a jobb egérgomb lenyomásával történhet.

 

A vágólap elemei között állandóakat is tárolhatunk, illetve ezeket szerkeszthetjük is. A program az értesítési területen keresztül érhető el, illetve konfigurálható. A beállítások között akár programonként is szabhatunk eltérő feltételeket a beillesztés módjára. Az ArsClip letölthető az alábbi oldalon.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.