Hirdetés

Hogyan használjunk betűtípusokat ideiglenesen?



|

A FontLoader egy hordozható alkalmazás, amivel betűtípusok tesztelhetőek.

Hirdetés

Amikor valaki webes, grafikus tervezéssel foglalkozik, akkor ismerős számára az, hogy fontos, hogy egy remek kollekcióval rendelkezzen betűtípusokból. A weboldalak milliói között a dizájner feladata, hogy megragadja a látogatók figyelmét. Az egyes elemek és képek mellett a betűtípus is fontos szerepet játszik egy jó külsőben.

Gyakori probléma a tervezők esetében, hogy állandóan betűtípusokat telepítenek, így a kapcsolódó mappa tele lesz. Ha tesztelni kell egy típust, akkor a telepítés után el is kell ezeket távolítani, elkerülendő a tumultust. A FontLoader egy olyan hordozható alkalmazás, amely más megoldást kínál: a segítségével ideiglenesen tölthetőek be a betűtípusok, a tesztelés végeztével pedig gyorsan megszabadulhatunk tőlük, törölgetések nélkül, rendben tartva a Windows mappáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.