Hirdetés

Hogyan használjunk gamepadként androidos telefont?



|

A DroidPad képes egeret is gyártani a gépünkhöz egy Android-alapú készülékből.

Hirdetés

A mai okostelefonok már olyan sok mindenre képesek, hála az egyre jobb hardverelemeknek és az egyre bővülő appkínálatnak, hogy van, hogy egyáltalán nincs is szükségünk egy PC-re. Egyes feladatokhoz, például prezentációkhoz vagy videojátékokhoz azonban továbbra is elengedhetetlen ezeknek a használata.

Adhat némi szabadságot és könnyebbséget azonban az, hogy az okoskészülékekkel a PC-nket is irányíthatjuk. A DroidPad nevű alkalmazás is ebben segít. A segítségével az androidos telefonunkat vezeték nélküli egérré vagy gamepaddé változtathatjuk, tetszőleges kialakítás mellett. Windows operációs rendszerre itt kell keresnünk a programot, Androidra pedig erre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.