Hirdetés

Hogyan használjunk Google+-köröket Facebookon?



|

Az egyszerű kapcsolatlista-építés már a Facebookon is lehetséges, hála a közösségi oldal fejlesztőinek gyors reagálása miatt.

Hirdetés

A legtöbb felhasználó egyetért abban, hogy a Google+ erőteljesen merít a Facebookból. A keresőóriás által nyújtott szolgáltatások egyik legjobban kedvelt darabja a körök szerinti kapcsolatlista. Ebben csupán általunk létrehozott körökbe kell húzgálnunk ismerőseinket, majd a körök közt meghatározottan oszthatunk meg tartalmakat.

 

A Facebook fejlesztői azonban részben megfordították a harcot, ugyanis az úgynevezett Circlehack alkalmazás pont a fenti megoldást kínálja: egyszerű kapcsolatlisták építését, Facebookon. Korábban csupán meglehetősen hosszadalmas módon lehetett a Facebookon effajta listákat létrehozni.

 

A Circlehack nem kínál minden olyan szolgáltatást, ami a Google+ megoldásában benne van: amikor egy körben egy felhasználóra húzzuk az egeret, az ismerősünk nem ragyog, és automatikusan egyelőre a jogosultságok sem állíthatóak be a csoportokat illetően az új alkalmazásban. A Circlehack ennek ellenére jó startot és jókor időzített ellencsapást jelent a Facebook számára a Google-lel szemben.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.