Hirdetés

Hogyan használjunk nagyon biztonságos PIN kódot?



|

A TimePIN egyszerű, de ötletes módon biztosítja a telefonunkat.

Hirdetés

A telefonunk biztonsága ma sokkal fontosabb, mint évekkel ezelőtt. Ez nem csak a lehetséges magas számlák miatt van így, hanem azért is, mert annyi bizalmas információt tárolunk az effajta készülékeken, hogy érdemesebb gondoskodni róla, hogy ne láthassa akárki ezeket. A rendszer és az appok korlátozásához rengeteg app közül válogathatunk. 

Hirdetés

Az egyik érdekes megközelítés a TimePIN, amely az Android gyári PIN funkcióját hasznosítja, egy kicsit másképp. A roothozzáférést nem igénylő alkalmazás tulajdonképpen az aktuális időre cseréli folyamatosan a kódunkat. Amennyiben reggel 8:45 van, akkor a kódunk 0845, ha este 20:45, akkor 2045. Az ötlet nagy előnye, hogy ha kölcsönadjuk a készüléket, akkor utána nem kell kicserélnünk a kódunkat. Természetesen hátulütője is van, például ha valaki rájön a trükkre, onnantól kezdve nem sokat érünk vele. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.