Hirdetés

Hogyan használjunk sötét témát a Windows 7-ben, Aero nélkül?



|

A sötét felhasználói felületet kedvelők új kedvence lehet a Win7Dark téma.

Hirdetés

A Windows 7 számos témacsomaggal rendelkezik, azonban ezek szinte mindegyike megköveteli az Aero engedélyezését. A régebbi, gyengébb gépek nem képesek támogatni az Aero funkciót, ezért ezeken a Windows Basic téma működik. Ha Ön ilyet használ, és szeretné gépének felhasználói felületét sötétbe öltöztetni, a következő téma biztosan érdekli majd.

 

A Win7Dark témát az iampears7 néven alkotó felhasználó készítette, kifejezetten a Windows Basic témáját használók számára. A téma sötétfekete felhasználói felülettel érkezik, illetve többszínű kiegészítéssel, ahogyan az a lentebbi képen is látható. A különböző színek a különböző mappákhoz társulnak, mint például dokumentumok vagy képek.

 

A telepítéshez a kívánt téma mappáját (amely tartalmaz egy további mappát .msstyles fájllal) másoljuk be a C:/Windows/Resources/Themes/ mappába, majd ezután kattintsunk duplán a .theme fájlra. A téma letöltése ezen a linken keresztül lehetséges.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.