Hirdetés

Hogyan használjunk színes mappákat?



|

A Rainbow Folders régi, de még mindig hasznos alkalmazás.

Hirdetés

Windows rendszerek alatt alapesetben nem is olyan könnyű a mappák rendezése, amennyiben nagy mennyiséggel dolgozunk. Amikor már nem elég az egyedi címke, illetve a rendezési feltételek sem segítenek, akkor szükségünk lesz valami pluszra. Általában a mappa ikonját cseréljük le, de ha nincs kedvünk ikont keresgélni, más megoldás is létezik. 

Hirdetés

Az egyik ilyen a régi, de még mindig hasznos Rainbow Folders nevű program. Az alkalmazás segítségével minden egyes mappa gyári ikonjának módosíthatjuk a színét, egy nekünk tetszőre. Bár az eredmény nem olyan látványos, mint egy nagyfelbontású ikon, de a rendezési célokhoz nagyon hasznos kiegészítés lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.