Hirdetés

Hogyan időzítsük a fájlok automatikus másolását?



|

A MoveBOT sok időt tud megtakarítani nekünk a fájlok másolásakor.

Hirdetés

Sok olyan remek apró program létezik, amelynek a használatával jelentős időt takaríthatunk meg. A MoveBOT is egy ilyen, amelynek a célja, hogy a gépünket használja fel olyan műveletek elvégzésére, amelyekhez egyébként mi is kellenénk. Az automatizálás elvégre sok időt és munkát meg tud spórolni. 

MoveBOT nevű alkalmazás fájlok másolására született, méghozzá időzített formában. Nekünk csupán meg kell adni, hogy mit és hová szeretnénk másolni vagy áthelyezni, azután pedig beállítani egy időzítőt, ami perc, óra és nap alapon is működhet. Az időkeret leteltével a program automatikusan menti vagy áthelyezi a dokumentumokat, nekünk pedig nem kell újra és újra kézzel elvégeznünk a műveletet. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.