Hirdetés

Hogyan időzítsünk leveleket a Gmailben?



|

A SndLatr nagyon hasznos kiegészítő a Chrome böngészőhöz.

Hirdetés

Az e-mail a mai egyik legalapvetőbb kommunikációs formává vált. Gyakorlatilag nincs olyan, akinek lenne PC-je vagy okostelefonja, de ne lenne e-mail-fiókja. A levelezők közül az egyik kedvencünk a Gmail, de természetesen mindig akad egy olyan funkció, amit jó lenne még hozzáadni a Google szolgáltatásához. 

Hirdetés

Ilyen megfontolásból remek kiegészítés a SndLatr, amely lehetővé teszi, hogy a leveleinket egy későbbi, általunk kiválasztott időpontban küldjük el a címzettnek. A Google Chrome böngészője alá telepíthető beépülő más extrákkal is rendelkezik, tudunk vele például egyedi szöveges tartalmakat készíteni, hogy azokat később csak be kelljen szúrni egy listából. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.