Hirdetés

Hogyan illesszünk be állandó elemeket a vágólapról?



|

Az AgataSoft Clipboard Manager sok időt spórolhat állandó kifejezések gyakori használatakor.

Hirdetés

A Windows operációs rendszerek korlátozott vágólapjának a helyettesítésére számos program létezik, az egyik ilyen az AgataSoft Clipboard Manager. Ennek a segítségével állandó elemeket rögzíthetünk a szoftver adatbázisában, majd az egyes elemekhez különböző gyorsbillentyűket is rendelhetünk.

 

A vágólap elemeinek felvétele mellett a program második fülén arról tájékoztat minket, hogy milyen elemeket vettünk fel a vágólapra, akár ideiglenesen is - ebben az ablakban az előzmények láthatóak. Az operációs rendszer vágólapjának cseréje esetén megfontolandó alternatíva az AgataSoft Clipboard Manager, amely ezen az oldalon található meg.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.