Hirdetés

Hogyan indítsunk automatikusan programokat?



|

A Freebyte Task Scheduler egy sokkal egyszerűbb alternatívája a Feladatütemezőnek.

Hirdetés

Amikor automatikusan szeretnénk elindítani egy programot, akkor tulajdonképpen nem kell messzire mennünk. A Windows beépített Feladatütemezője képes alkalmazások és szolgáltatások automatikus indítására, a nekünk tetsző időpontokban. Sajnos azonban a Feladatütemező nem annyira felhasználóbarát, ezért a kezdőket kissé elriasztja

Hirdetés

Ha valamilyen egyszerűbb megoldást keresünk a programjaink automatikus futtatására, akkor tegyünk egy próbát a Freebyte Task Schedulerrel. Ez az alkalmazás már meglehetősen felhasználóbarát külsőt kapott, így igazán egyszerűen be tudjuk állítani, hogy milyen időpontokban mit szeretnénk futtatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.