Hirdetés

Hogyan integráljuk az Evernote-ot a Gmailbe?



|

A Powerbot for Gmail egy Chrome és Firefox alatt is használható beépülő.

Hirdetés

Az Evernote egy közkedvelt szolgáltatás, aminek a segítségével gyorsan leírhatjuk a fontos dolgokat, és bárhonnan elérhetjük azokat. Bár már a Google-nek is van saját jegyzetelője, az Evernote-ot talán többen ismerik jelenleg. Éppen ezért hasznos, ha ezt összekapcsolhatjuk a Gmaillel.

A Powerbot for Gmail egy olyan kiegészítő, amely Chrome és Firefox alatt is képes integrálni az Evernote-ot a Google levelezőjébe. A segítségével beszúrhatjuk a jegyzeteinket a leveleinkbe, amennyiben a Gmail webes felületét használjuk. Az addon visszafelé is működik, tehát egy teljes levelezést elmenthetünk jegyzetként, a mellékletekkel együtt. A Powerbot for Gmail itt érthető el Chrome-hoz, és itt Firefoxhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.