Hirdetés

Hogyan irányítsuk a gépünket gyorsbillentyűkkel?



|

A HotKeyMan segítségével közel minden feladat elvégezhető a billentyűzetről.

Hirdetés

Azok számára, akik a komolyabb egérhasználattal járó műveleteket inkább néhány gyorsbillentyűvel szeretnék elintézni, remek megoldás lehet az apró méretű HotKeyMan nevű alkalmazás - ennek a segítségével gyakorlatilag gyorsbillentyűkkel irányítható a gépünk. A tetszőlegesen létrehozható gyorsgombokkal minden kívánt feladat megoldható, így például ablakok kicsinyítése, nagyítása, bezárás, megnyitás, weboldalak betöltése, kijelentkezés és kikapcsolás, alkalmazások elindítása.

 

Az alkalmazás egy kis segítséget is ad, ugyanis az értesítési területen lévő ikonja megmutatja a beállított billentyűkombinációkat. A gyors műveleteket favorizáló felhasználók számára ideális HotKeyMan az alábbi linken keresztül érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.