Hirdetés

Hogyan irányítsuk a médialejátszókat ugyanazokkal a billentyűkombinációkkal?



|

A Media Player Hotkeys 19 különböző lejátszót támogat.

Hirdetés

A Media Play Hotkeys egy olyan ingyenes segédprogram, amely a különböző médialejátszókhoz ugyanolyan billentyűkombinációkat tud rendelni. A legmegszokottabb gyorsbillentyűk természetesen mindegyik esetében megtalálhatóak.

 

A programban a lejátszók közt sorrendet is állíthatunk be, egyiket a másik fölé rendelve, ha például mindkettő fut. Az MPH az alábbi linkről tölthető le, és a következő lejátszókat támogatja: 1×1, AIMP, AIMP3, ALPlayer, ALSong, Billy, CoolPlayer, Foobar2000 WA, Foobar2000, KMPlayer, Light Alloy, Media Player Classic, PotPlayer, Quintessential Media Player, Screamer Radio, STP, Spider Player, Trout, VLC, Winamp, and Windows Media Player.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.