Hirdetés

Hogyan irányítsuk az Office-t Windows Phone-ról?



|

Az Office Remote a Microsoft hivatalos alkalmazása Windows Phone-ra.

Hirdetés

A Microsoft Office igen hosszú ideje az elsőszámú irodai programcsomag, és ezen vélhetően egy ideig még a felhős megoldások sem tudnak változtatni, főleg az üzleti szektorban. Manapság azonban egy prezentáció alatt már egyáltalán nem számít menő dolognak, ha a notebookot vagy asztali PC-t nyomkodjuk. 

Hirdetés

Éppen ezért ajánlatos távolról irányítani a prezentációnkat, amire ha nem akarunk külön hardvert beszerezni, akkor többek között egy Windows Phone platformra épülő okostelefonnal is elvégezhetjük a feladatot. A Microsoft Office Remote nevű appja segítségével telefonról vezérelhető a Word, az Excel és a PowerPoint is (a használathoz a PC-s kiegészítő telepítése is szükséges). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.