Hirdetés

Hogyan irányítsuk gépünket okostelefonon keresztül?



|

A PC Monitor nevű alkalmazás segítségével távolról monitorozhatjuk és kezelhetjük PC-nket.

Hirdetés

A PC Monitor nevű alkalmazás egy olyan ingyenes program, amelynek segítségével távolról monitorozhatjuk és kezelhetjük PC-nket. Ezt megtehetjük iPhone-ról vagy iPadről, androidos vagy WP7-es okostelefonról egyaránt. A folyamat biztonságos, az eszközök között SSL-kapcsolatot használ.

 

A felügyelni kívánt PC-re telepíteni kell az ingyenes alkalmazást, majd ugyanennek az okostelefonra való változatát installálva már figyelhetjük is gépünket: monitorozhatjuk többek között a memória- és CPU-használatot, megtekinthetjük a merevlemezek tartalmát, még a bejelentkezett felhasználókat is láthatjuk.

 

Lehetőség van folyamatok irányítására, de akár ki is jelentkezhetünk távolról, vagy újraindíthatjuk, kikapcsolhatjuk a rendszert. A Windows XP-t, Vistát és 7-t támogató program ingyenes változata egyszerre 3 PC monitorozását teszi lehetővé. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.