Hirdetés

Hogyan irányítsunk 4 PC-t egyetlen billentyűzettel?



|

A Mouse Without Borders a Windows 7 bejelentkező-hátterét a Bing aktuális képeivel is képes helyettesíteni.

Hirdetés

A "The Garage" a Microsoftnak egy olyan projektje, amely a vállalaton belül teljes szélességben buzdít az ötletek megvalósítására. Miután valaki valamit megálmodott, a megvalósítást követően az eredmény gyakran nagyon ígéretes. A végtermékek 99,9 százalékát vagy beépítet a Microsoft termékeibe, vagy belső felhasználási célra kezdik alkalmazni. Ha egyik sem, akkor előfordul, hogy sok kérés érkezik a dolgozóktól a termék megosztására a barátaikkal, családjukkal.

 

 

 

 

Az utóbbi úton született meg a Mouse Without Borders nevű alkalmazás is, amely képes arra, hogy egyetlen számítógépről egyszerre négy különállót vezéreljen (természetesen hálózat szükséges). Egyetlen egérrel mozoghatunk az összes monitoron, illetve ugyanarról a gépről másolhatunk a többire, végezhetünk feladatokat.

 

Ahhoz, hogy egy egérről és billentyűzetről 4 PC-t irányítsunk a programmal, nincs szükség extra hardverre. A Mouse Without Borders egyébként Truong Do alkotása, aki mára a Microsoft Dynamics fejlesztője lett. A Mouse Without Borders könnyedén telepíthető és beállítható. Lehetővé teszi a fájlok mozgatását, a 4 PC-re való egyidejű bejelentkezést vagy zárolást. Bónuszként Windows 7 alatt a bejelentkező-hátteret képes módosítani a Bing keresőjének aktuális fotóival, de egy helyi mappa is kijelölhető. Letöltés itt lehetséges, alább pedig egy videó a fejlesztővel a szoftverről, működés közben:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.