Hirdetés

Hogyan játsszunk az Angry Birds-zel online, kedvenc böngészőnkben?



|

A Google Chrome-ban kiegészítőként is telepíthető a játék, amely mostantól online is játszható.

Hirdetés

Az Angry Birds napjaink egyik legnépszerűbb unaloműzője, így valószínűleg nem kell bemutatni az alkalmazást, amely sokáig csak okostelefonok és tabletek tulajdonosait örvendeztette meg, később pedig PC-re is megjelent az alkotás. A Rovio most úgy döntött, online is játszhatóvá teszi az Angry Birds című játékot.

 

Ami a Google Chrome böngészőt illeti, a fejlesztők kiadtak egy kiegészítőt (app), amelyet telepítve a Chrome közvetlenül képes indítani a játékot. Szerencsére más böngészőszoftverek nem kerültek hátrányos helyzetbe, ugyanis az alábbi linkre kattintva bármilyen böngészőn keresztül játszható az Angry Birds.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.