Hirdetés

Hogyan javítsuk automatikusan a Windows Aero hibáit?



|

A legújabb Fixit alkalmazás a Vistában előforduló Aero-hibákat hivatott javítani.

Hirdetés

A Windows Vista operációs rendszert használók sok esetben találkoznak Aeróval kapcsolatos problémákkal. Néha az Aero glass effektus nem engedélyezhető, máskor egyes programok visszatérnek a klasszikus Windows témához és interfészhez.

 

A Microsoft megoldása a problémára egy új Fixit alkalmazás, amely automatikusan képes felismerni és javítani az Aero Glass effektusokkal, témákkal és átlátszósággal kapcsolatos hibákat, problémákat. Képes javítani az alábbi hibákat: egy program nem mutatja az Aero-elemeket; néhány Aero effekt nem működik; azonosítja a videokártyát, hogy képes-e az Aero futtatására; ellenőrzi, hogy megfelelőek-e az Aero beállításai; illetve ha az ablakok kerete átlátszik. A Fixit alkalmazás itt érhető el.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.