Hirdetés

Hogyan javítsuk automatikusan a Windows Update hibáit?



|

A Microsoft által kiadott Fixit automatikusan képes felismerni és javítani a Windows Update gyakori hibáit.

Hirdetés

A felhasználók gyakran találkoznak hibával, miközben a Windows Update próbálna frissíteni. A frissítések letöltésekor vagy telepítésekor akár furcsa hibaüzenetek is megjelenhetnek, amelyeket a Windows Update közöl a felhasználóval. A Microsoft a Fixit alkalmazással próbálja kiküszöbölni a problémákat.

 

A Fixit alkalmas arra, hogy automatikusan felismerje és javítsa a Windows Update gyakori, ismert hibáit. Ellenőrzi az összetevők konfigurációját, és ha szükséges, megjavítja. A helytelen elérési utakat is pontosítja, továbbá újraregisztrálja a szükséges szolgáltatásokat. A program erről a linkről (exe), vagy innen tölthető le (msi).

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.