Hirdetés

Hogyan jegyezzük fel a vágólapra másolt URL-jeinket?



|

A Logix Clipboard URL Monitor képes megjegyezni és eltárolni a webcímeket.

Hirdetés

A Windows vágólapja lehetővé teszi, hogy a másolni kívánt szöveget ideiglenesen tároljuk, azonban a következő alkalommal felülírja az előzőt. Amennyiben soha nem szeretnénk elveszíteni a másolt URL-jeinket, akkor hasznát vehetjük az ingyenes Logix Clipboard URL Monitornak, amely kifejezetten ezek tárolására szolgál.

 

A program felismeri a webcímeket, e-mail címeket és FTP-linkeket is, amiket a felhasználó másol. Ezeket az alkalmazás a saját mappájába, a MYURLs.log fájlba menti. A program az értesítési területen is megtalálható, ahol időbélyeggel együtt tekinthetőek meg a másolt URL-jeink. Az eredmények szöveges formában exportálhatóak is. Letöltés itt.

 

 

 

Képforrás: techdows.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.