Hirdetés

Hogyan jegyzeteljünk a telefonnal beszkennelt fotókra?



|

Az androidos ScanWritr nem egy újabb tucatszkennelő alkalmazás.

Hirdetés

A mai okostelefonokkal egy-egy dokumentumot beszkennelni már könnyebb, mint valaha. Nincs szükségünk szkennerre, csupán egy appra, ami digitális másolatot készít a telefon kamerája segítségével. Ilyenből már ezerszám válogathatunk, vannak azonban, amik extrákat is nyújtanak. 

Hirdetés

Ilyen az Android rendszerekre telepíthető ScanWritr is. Az app nem csak elment egy fotót, hanem megtalálja a dokumentum sarkait, kiigazítja azokat, majd professzionális eredményt ment el számunkra. Ha kell, erre PDF-ben is képes, ráadásul a dokumentumra rá is jegyzetelhetünk, kitölthetünk mezőket, használhatunk rajta kiemelőt, vagy alá is írhatjuk azt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.