Hirdetés

Hogyan jelenítsük meg az Intéző részletes nézetében az összes tartalmat?



|

A Windows 7 és 8 Intézője sok esetben hasznos nézetbeállításokat kínál.

Hirdetés

Bár a legtöbb felhasználó általában nem változtat az Intéző alap nézeti módján, a Windows 7-ben és 8-ban számos hasznosat találunk, amelyek jól jöhetnek a különböző helyzetekben. A részletek nézet például zenék esetében lehet különösen hasznos, ugyanis a listát megjelenítés mellett részletes információt is kapunk.

 

Az előbbi nézet hibája, hogy sok esetben fordul elő az, hogy az egyes oszlopok rosszul méretezve jelennek meg, ezért a szövegek vége nem látszik megfelelően. Szerencsére nem kell egyesével átméretezni ezeket, a művelet egy billentyűkombinációval összevontan is elvégezhető. A "Ctrl +" billentyűk lenyomásával minden oszlop a benne szereplő szövegre lesz átméretezve.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.